Het Bedrijf

Met ruim 10 jaar ervaring in waterstraalsnijden bent u bij ons aan het juiste adres voor uw watersnijwerk.

Door een ruime voorraad plaatmaterialen en twee waterstraal snijmachines kunnen wij snel reageren en zorgdragen voor een betrouwbare levering. Vanzelfsprekend is ons contact en advies professioneel maar persoonlijk. We denken graag met u mee, uw product is ook even tijdelijk ons product.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring en neem vrijblijvend contact met ons op.

pano

 

Diensten

* Snijden van u materiaal
* Offerte binnen 24 uur
* Snelle leveringen
* Externe bewerkingen zoals verzinken,kanten, beitsen/passiveren, elektrolytisch polijsten en poedercoaten
* Snijden van voorbeeld
* Digitaliseren van analoge tekeningen en mallen
* Engineering van product

Waterjet snijden heeft binnen ons bedrijf een speciale plek. Met twee waterjet en een uitgebreid platen magazijn hebben we een slagkracht welke in Nederland ongekend is. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij onze snijmogelijkheden aangevuld met een fiber laser snij machine voor het laser snijden van Staal/RVS/Aluminium/Brons/Messing. Tot 25mm dikte kunnen wij Staal/RVS/Aluminium verwerken op onze lasersnijmachine. Daar boven kunnen wij u tot een dikte van 200mm snijden van dienst zijn.

 

Levering

Waterjet products is onderdeel van Stainless Products, waardoor ook externe bewerkingen zoals fiber lasersnijden, tappen, kanten, lassen, beitsen/passiveren, elektrolytisch polijsten en poedercoaten tot de mogelijkheden behoren. Hierdoor hebt u een aanspreek punt en wordt u product zo efficiƫnt mogelijk geproduceerd en indien gewenst verzorgen wij ook het transport van u producten.